top of page
  • Foto van schrijverHarriët Robijn

#2 Wil je mij helpen om jou en anderen te helpen?

Ik wil iets nieuws starten. Ik wil jou en je collega's inspireren en helpen om jullie creativiteit te ontwikkelen of effectiever in te zetten. Misschien herken je de situatie uit blog #1, of misschien erken je het onderstaan

  • Je wilt creativiteit breder inzetten dan in een brainstorm of co-creatie.

  • Je wilt mensen effectiever meenemen in je enthousiasme over (nieuwe) projecten.

  • Je wilt de 'normale dingen' in je werk eens anders aanpakken.

  • Je merkt dat je soms vastloopt in het komen tot oplossingen in je werk


“I've been there. De saaie meetings, de verdampende positieve energie, de verdwijnende creativiteit. En ik gun het jou je voordeel te doen met wat ik zoal heb geleerd.”

De komende tijd wil ik regelmatig mijn inzichten en ervaring delen over het belang van spelen, nieuwsgierigheid en creativiteit. Daar heb ik jouw hulp bij nodig. Want waar loop jij tegenaan in je werk? Wat voor dilemma's hebben een oplossing nodig? Waar loop jij vast? Krijg je anderen niet mee? Zit je vast in je eigen gedachtenspiraal? Laat het me in een reactie op deze blog weten!


Je helpt jezelf én anderen die dit lezen. Aan de hand van de reacties behandel ik een thema en geef ik praktische tips.


Omdat ik graag geef en mijn visuele virus verspreid, heb ik een cadeau voor iedereen die een reactie achterlaat. Ik deel 4 van mijn visuele templates met je als je een reactie achterlaat t.a.v. de vraag die ik hierboven stelde.


Dit zijn de 4 visual templates die ik met je deel als dank voor je reactie hieronder!


Laten we samen de wereld wat speelser en creatiever maken!


Liefs,


Harriët


Zou je dit artikel willen delen met je connecties? Dat zou ik echt geweldig vinden. Dank je wel alvast :-)

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page