top of page
Visueel faciliteren | workshop begeleiding | strategiedag | studiedag

Visueel faciliteren

Creatieve begeleiding van je studiedag of strategiedag 

Je wilt met een groep mensen een visie of strategie bepalen, misschien een training of leerprogramma opzetten, of een waardevolle studiedag vormgeven. Zelf weten jullie veel van de inhoud en die komt het meest tot z'n recht als je het proces aan een ander kan overlaten.

 

Als ervaren workshop facilitator kan ik jullie proces creatief vormgeven. Dit leidt tot concrete resultaten. Resultaten waar jullie verder mee kunnen. Door mijn didactische achtergrond ben ik ook in staat jullie te begeleiden om trainingen en leerprogramma's gestructureerd en toch creatief op te zetten. 

Tijdens het begeleiden van jullie groepsproces zet ik illustraties in om jullie proces inzichtelijk te maken, de inhoud visueel weer te geven en overzicht te creëren. Hierdoor ontstaat er een gedeelde herinnering van beeld en tekst, waarop je verder kunt bouwen. Vaak werk ik dan op papier. Eventueel kan ik de resultaten omzetten naar een digitale praatplaat. 

IMG_5648.jpg

Oké je bent enthousiast, en nu? 

Bel me! Ik kom graag kennismaken om te verkennen wat jullie wensen zijn en wat ik daarin kan betekenen als visueel facilitator. Ik kan bijvoorbeeld alleen live tekenen, of meer op de voorgrond treden en jullie als groep begeleiden in jullie creatie-proces.

 

Wat je krijgt

Omdat dit afhankelijk is van jullie wensen, bespreken we dit vooraf met elkaar. Op basis van jouw/jullie wensen stel ik een duidelijke offerte op. Onderdelen die ik in ieder geval bied, zijn:

* creatieve werkvormen die zorgen voor betrokkenheid en fun

* visueel overzicht van jullie concrete resultaten

* eventueel maak ik na afloop een digitale versie van de resultaten

 

Hoe ik werk

* ik ben snel en direct in mijn communicatie

* ik ben energiek en enthousiast

* ik heb gevoel voor wat de groep nodig heeft en speel daarop in

bottom of page